ძირითადი კერძი რეცეპტი

ჯიჯიგ-გალნიშ

ინგრედიენტები: 

  • შებოლილი ხორცი
  • ცომი

მომზადების წესი: სახლში გამოყვანილ (შებოლილ) ხორცს ვხარშავთ და ვიღებთ ქვაბიდან. ამ ნახარშით ვზელთ ცომს და ვაკეთებთ ცომისგან პატარა გალანებს, მათ ვხარშავთ 4-5 წუთი იმავე ხორცის ნახარშში. ბოლოს ვაგდებთ ხორცს და 2 წუთში ერთნაირად ვიღებთ.

ნიორწყალი:

ინგრედიენტები: 

  • ნიორი
  • კარტოფილის 
  • ხორცის ნახარში

მომზადების წესი: ნიორს ვნაყავთ და ვუმატებთ კარტოფილს. კარტოფილს ვხარშავთ იმავე ხორცის ნახარშში,, ბოლოს კი ამ ორ მასას ვაზავებთ იმავე ბულიონთან.